KONCEPT OG REFERENCER

Vi udlejer mobile sprøjtespartelanlæg - til privat og erhverv.

Planen var at det skulle være hurtigere og simplere at sprøjtespartle!

Og det synes vi bestemt er lykkedes med opbygningen af Sprøjtespartel.dk´s mobile sparteltrailer:

Sparteltraileren er en almindelig udlejnings trailer med påløbsbremse, som man kender fra IKEA, Bauhaus etc. Den er dog bygget 40 cm højere, så man har en behagelig arbejdshøjde på 190 cm. indeni. Den har en totalvægt på 750 kg., så alle må trække traileren uanset alder og køretøj.

Sprøjtespartelanlægget som er monteret i sparteltraileren, er Wagners kraftigste på markedet. Det er det hydrauliske sprøjtespartelanlæg, HC 970 som kan yde op til 12 ltr. spartelmasse i minuttet.

Vi har gjort betjeningen af sprøjtespartelanlægget fra Wagner, så nemt som overhovedet muligt. Der er opsat en grafik i sparteltraileren med en udførlig vejledning i hvordan man betjener og påfylder sprøjtespartelanlægget.

Derudover udlejes sprøjtespartelanlægget altid 100% klargjort. Vi tjekker for fejl og mangler, samt testkører anlægget med spartelmasse efter alle udlejninger. Herefter tømmes karret for spartelmasse, og pumpesystemet samt filter rengøres med vand.

Der vil stadig være spartelmasse i den 45 meter lange slange, så når du skal igang er det blot at køre spartelmasse i anlægget og så er det klar til opgaven.

Sprøjteslangen er en 45 meter lang specialtrykt slange, som er monteret på en tromle i sparteltraileren. Den kan nå de fleste huse fra en fortovskant og kan arbejde i op til 5 sals højde. Den letter derfor arbejdsmiljøet i det daglige malerarbejde, da man ikke skal løfte rundt på et 100 kg. tungt sprøjtespartel anlæg på arbejdspladsen og spartelmassen kan ligeledes holdes nede i traileren, så der heller ikke er noget slid og slæbearbejde her.

Kvaliteten omkring vores koncept med Sprøjtespartel.dk er også i top. Vores sprøjtespartel anlæg bliver kontrolleret, smurt og vedligeholdt efter alle udlejninger.

Sprøjtespartel.dk gør alt hvad vi kan for at levere et 100% i orden sprøjtespartel anlæg samt sparteltrailer, så I kan undgå driftsstop og arbejde effektivt og trygt med Sprøjtespartel.dk i ryggen.

Rigtig god arbejdslyst!

 

Referencer

Det er ikke kun os som er begejstrede over muligheden for at bruge et sprøjtespartelanlæg. Både Malerforbundet og Danske Malermestre skriver pæne ting om vores tiltag.

Book sprøjtespartelanlægget når det passer dig.